Szemkörnyékápolás

A szemkörnyék bőrének egészséges és természetes megújítása Dermarollerrel a szemkörnyéken

A folyamatos szemmozgások, a napi 14 ezer pislogás szemkörnyékünk bőrét extra igénybevételnek teszi ki. A vékony bőrréteget és laza kötőszövetet könnyen befolyásolják a stresszes tényezők. A szemkörnyéken sok ér koncentrálódik, viszont kevés a faggyú- és a verejtékkiválasztás. Bőrünk itt könnyen elveszíti nedvességtartalmát, ez a legfőbb oka a szarkalábak megjelenésének.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A szemkörnyék bőrének egészséges és természetes megújítása.

FORDÍTSA VISSZA AZ IDŐT 10 ÉVVEL!

 

Az EyeCell egy olyan szemkörnyék-ápoló rendszer, mely növekedési faktorokból, növényi őssejt kivonatokból és biopeptidekből áll, amelyek a lehető legjobb hatást nyújtják a karikás szemre, a táskákra és a ráncokra, a kifejezetten erre a célra kifejlesztett szemkörnyék-rollerrel együtt kombinálva.

Problémák, melyet a kezelés javíthat:

  • Táskák
  • Szarkalábak
  • Sötét karikák
  • Finom ráncok
  • Pigmentáció
  • Dehidratáció, elvékonyodott bőr
  • Duzzad szemek

A szemkörnyék bőrének egészséges és természetes megújítása világújdonságnak számító szemkörnyék fiatalító dermaroller kezelés!

Most megérkezett a megoldás, melynek segítségével szeme újra ránctalan, fiatalos fényében tündökölhet!

FORDÍTSA VISSZA AZ IDŐT 10 ÉVVEL!

A szemkörnyék bőrének egészséges és természetes megújítása Dermarollerrel a szemkörnyéken

A folyamatos szemmozgások, a napi 14 ezer pislogás szemkörnyékünk bőrét extra igénybevételnek teszi ki. A vékony bőrréteget és laza kötőszövetet könnyen befolyásolják a stresszes tényezők. A szemkörnyéken sok ér koncentrálódik, viszont kevés a faggyú- és a verejtékkiválasztás. Bőrünk itt könnyen elveszíti nedvességtartalmát, ez a legfőbb oka a szarkalábak megjelenésének.

A szemkörnyék bőrének fiatalítása

Merész kijelentés a fiatalítás, de igaz. Életkorunk és bőrünk életkora gyakran nagy különbséget mutat. Különösen igaz ez a szemkörnyékre. Az öregedési folyamatok sosem a felszínen, mindig a mélyebben található irharétegben kezdődnek. Amikor a kollagénrostok és az őket körülvevő zselés alapállomány elveszítik víztartalmukat, a sejtek elkezdenek öregedni és megjelennek a szemkörnyéki ráncok, táskák, szarkalábak, duzzanat vagy pigmentáció. Sejtjeink csak akkor lesznek fiatalosak és egészségesek, ha minden sejtépítő alapanyag és elegendő víz is rendelkezésre áll, amely az új sejt keletkezéséhez szükséges. A szemkörnyéki dermaroller kezelés nem hirtelen látványos ráncfeltöltés, sokkal több annál. A dermaroller segítségével bevitt sejtépítő hatóanyagok lépésről lépésre dolgoznak azon, hogy a szemkörnyék bőre visszanyerje egészségét. A kezelések hatására erősebb és rugalmasabb kötőszöveti sejtek veszik át az elöregedő kollagén és az elasztin helyét, tehát lecserélődik a sejtállomány, a sejtek pedig visszanyerik fiatalos tulajdonságaikat. Ez évekkel viszi vissza a szemkörnyék bőrének életkorát.

Sejtszintű ápolás dermarollerrel

A mélyen fekvő irharéteg sejtjeit nehéz táplálni. A felhám elszarusodó sejtjei jelentik a legfőbb akadályt, könnyen elnyelik a felvitt krémet, majd a természetes hámlásuk során eltávolítják a felszínről. Ennek az akadálynak a legyőzésére született meg a szemkörnyék érzékeny és vékony bőrére kifejlesztett minidermaroller. A parányi mikrotüskékkel bátran dolgozhatunk akár az egész szemkörnyéken, hiszen nem okozhatnak sérülést.

A felvitt hatóanyagot eljuttatják a hámréteg élő sejtsorához, nagyon enyhe kis szurkáló érzeteket okozva. Az igazi táplálás másik fő akadálya az, ha túl nagyméretűek a krémekkel bevinni kívánt molekulák. Ezek képtelenek bejutni a mélyebb rétegekbe. Az új generációs hatóanyagok mindig megfelelő molekulamérettel rendelkeznek, így ha eljuttattuk a megfelelő helyre, sejtjeink képesek azokat felhasználni és beépíteni. Az erős antioxidánsok, őssejtek, sejtépítő peptidek, aminosavak és a nagy vízmegkötő képességű hyaluronsav biztosítják, hogy a bőrünkben újra egészséges, rugalmas és természetesen hidratált kollagén és elasztin termelődjön. Az öregedés során lelassulnak a folyamatok, ennek ellensúlyozására szükséges stimulálnunk is a sejteket.
A hatékony kozmetikumok speciális növekedési faktorokat alkalmaznak, melyek képesek osztódásra bírni a bőr saját kollagén- és elasztintermelő őssejtjeit, a fibroblasztokat.

A sejtépítő kezelések hatására újra egészséges és hidratált kötőszöveti rostok kezdik el kitölteni a szemkörnyék bőrét. Az irharéteg természetes úton megvastagszik, a ráncok pedig láthatóan enyhülnek.

Ha az elért eredményeket szeretnénk megőrizni, a szemkörnyék bőrét se felejtsük el védeni mindennap az UV-sugarak szabadgyök-képző hatásaitól. A mélyre hatoló UVA-sugarak télen a szórt fényben is jelen vannak, és komoly károkat okoznak sejtjeinkben, ezért ne feledkezzünk meg a szemkörnyék bőrének védelméről. Naponta használjunk fényvédőt az érzékeny szemkörnyék területére. A fényvédelem a szemkörnyéknek is fontos.

A kezelés árai: 

A dermaroller ára:  6 350 Ft

1 kezelés ára: 7 000 Ft

Ajánlott 6-8 kezelés  kúra szerűen hetente:

  • 5+1 kezelés AJÁNDÉKBA

42 000 Ft helyett 35 000 Ft

  • 7+1 kezelés és 1 pár hyaluronsavas, őssejtes szemlapocska AJÁNDÉKBA

58 500 Ft helyett 49 000 Ft

  • Az intenzív  kúra ára heti kétszer 10 + 2 kezelés és szemránckrém AJÁNDÉKBA: 100 500 Ft helyett 70 000 Ft 

Részletfizetési lehetőség van.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemkörnyékápolás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük