Oxigénterápia

6000 Ft

A bőrbe hatoló negatív, ionizált energia nem csak a bőrre és a kötőszövetekre van feszesítő hatással, de az egész szervezetet regenerálja, beleértve a belső szerveket is, így csodálatosan feltölt energiával. Ez a kezelés tehát nem csak arcbőrödre lesz fiatalító hatással, de a közérzeted is frissebb, fiatalosabb lesz tőle, kipihenté válsz, akár fél óra alatt!

Leírás

HIGH-CARE VILÁGÚJDONSÁGA

MÉREGTELENÍTS AZ OXIGÉN EREJÉVEL!

Az oxigénion belélegezve az egész szervezetre fejti ki anti-aging és sav-bázis normalizáló hatását…

A negatív ionok révén nem csak arcod feszesedik és fiatalodik, de közérzeted és anyagcsere folyamataid is javulnak

 

A bőrbe hatoló negatív, ionizált energia nem csak a bőrre és a kötőszövetekre van feszesítő hatással, de az egész szervezetet regenerálja, beleértve a belső szerveket is, így csodálatosan feltölt energiával. Ez a kezelés tehát nem csak arcbőrödre lesz fiatalító hatással, de a közérzeted is frissebb, fiatalosabb lesz tőle, kipihenté válsz, akár fél óra alatt!

Mit jelent az oxigénion terápia?

Az ionkezelés során külső forrásból negatív töltésű oxigént biztosítunk a szervezet számára. Az így létrejövő ionok az áramhoz hasonló tulajdonságokkal hatolnak be a bőrön keresztül, ahol a savak és egyéb toxikus anyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek, majd a kiválasztó folyamatokon keresztül távoznak, ezzel segítve elő a megfelelő anyagcsere-folyamatokat, és a sav-bázis egyensúly meglétét.

A tudományos alapok a biofiziológiából – pontosabban a kvantumfizikából származnak.
Az ionterápiás eljárás ezt az energiát külsőleg, közvetlenül biztosítja a bőr bazális rétegének (stratum bazale), ahol a sejtosztódás zajlik, így az anyagcsere spontán aktiválódik úgy, mint fiatalabb korban. Az eredmény azonnal látszik az epidermisz megerősödésében és az extra celluláris mátrix (ECM) erősebb kohéziójában.

A módszer hivatalos kutatási eredmények szerint is működő, és sikeres ionterápiás kezelés, melyet jelenleg ismer és elfogad az orvostudomány. Komplex felépítése révén kiváló, és fájdalommentes megoldást nyújt számos betegség megelőzésében, és gyógyulásának elősegítésében. Lerövidíti a postoperativ lábadozási időt, és általánosságban felgyorsítja a regenerálódást.

A „savgyilkos” dermionológia hatása

Ez egy új innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak.
A kezelés lényege az„ionfürdő”. Negatívan ionizált oxigénnel telt zsákban alkalmanként mindössze 30 percet kell eltölteni az eredményért. Az „ionfürdő” az egész testünkre, közérzetünkre, egészségünkre jó hatással van. A kezelés során ionok úgy hatolnak át a bőrön, mint az elektromos áram. A méreganyagok semlegesítődnek és a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.

És az eredmény?

Feszesebb bőr, cellulit javulása, gyorsabb fogyás, könnyű végtagok, jó közérzet.

Méregtelenítés és karcsúsítás belülről kifelé

A megfelelő anyagcsere-folyamatokhoz a savbázis-egyensúly megléte szükséges. Ha ez fel, úgy bekövetkezik az elsavasodás. Ennek következménye:cellulit, seprűvénák, visszerek és a csontritkulás is.

Egészségünk szempontjából döntő, az időben történő közbelépés, hatékony kezelés.

Az elsavasodás okai:

  • Helytelen táplálkozás, a tápanyagok rossz kombinációja,
  • Túl sok finomított cukor, finomított liszt, telített zsírsavak,
  • Élvezeti szerek (amik valójában mérgek) nikotin, alkohol
  • Kevés folyadék felvétel
  • Környezeti mérgek
  • Szmog, elektroszmog,
  • Orvosságok, melyek szinte mindegyikének nemkívánatos hatásai is vannak,
  • Stressze állapot, feldolgozatlan lelki problémák

A DERMIO Top Head űrbéli élménye

Az ionbúra az űrhajósok sisakjára emlékeztet. Működésének lényege, hogy tiszta (portól és mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól és vírusoktól mentes) ionizált oxigén, levegő áramlik benne, amely áthatol a bőr felső rétegén, egészen a sejtekhez.
Hatására fokozódik a sejtosztódás, pontosan úgy, mint fiatalabb korban, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. Az eredmény azonnal látható.

Hosszú távon csökkenek a ráncok és a szem körüli sötét karikák.

A kezelés olyan hatást gyakorol az arc és dekoltázs bőrének megfiatalítására, amelyre természetes úton eddig nem volt példa. A kezelés során a vendégek relaxált állapotba kerülnek, olykor el is szenderednek, majd a kezelés után frissnek és energikusnak érzik magukat.

Bőrfiatalítás és lúgosítás egy kezelés alatt…

A kezelés ára:

Arc : 6 000 Ft

Test : 6 000 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oxigénterápia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük