Kismama Jóga

A gyengéd nyújtások és az energetizáló gyakorlatok miatt a jóga talán a legjobb mozgás e legcsodálatosabb életszakaszban, melyet az is bátran végezhet, aki azelőtt nem jógázott.  A módosított jóga ászanák (gyakorlatok) és a meditáció elősegítik a babavárás természetes megélését és testileg és lelkileg is felkészítenek a szülésre. A jóga energiát ad, segít a stressz kezelésében, javítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást. A  gyakorlással megszűnnek a várandósság idején jelentkező „tünetek”: a hányinger, a fáradtság, az alvászavar, az izomgörcs, a székrekedés, a duzzanat és a lábfájás. A helyes testtartás és a légzőgyakorlatok megszüntetik a növekvő méh miatti légszomjat. A jóga kellemes közérzetet teremt a várandósság idején a baba és a mama számára, mely elősegíti a kettejük közötti harmonikus kapcsolat és szoros kötelék kialakulását.

Description

KISMAMAJÓGA

A gyengéd nyújtások és az energetizáló ugyanakkor nem megerőltető gyakorlatok miatt a jóga talán a legjobb mozgás e legcsodálatosabb életszakaszban. Ma már az orvosok is elismerik a jóga jótékony hatását a várandósság időszakában. A gyakorlatok és a meditáció elősegítik a babavárás természetes megélését és testileg és lelkileg is felkészítenek a szülésre.

A jóga energiát ad, segít a stressz kezelésében, javítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást. A jóga rendszeres gyakorlásával megszűnnek a várandósság idején jelentkező „tünetek”: a hányinger, a fáradtság, az alvászavar, az izomgörcs, a székrekedés, a duzzanat és a lábfájás. A helyes testtartás és a légzőgyakorlatok növelik a tüdő légzéskapacitását, ezáltal megszüntetve a légszomjat. A meditáció és a lazítás az érzelmi állapotra is pozitívan hat.

A magzatra is hat a jóga, melynek pozitív hatása később is érvényesül. Orvosi felmérések igazolják, hogy azok a babák, akiknek édesanyjuk a várandósság alatt jógázik, nyugalommal és biztonsággal érkeznek a világra, majd gyorsabb haladást érnek el a szellemi és a mozgásfejlődésben.

A kismamajóga a klasszikus ászanákat adaptálja és ötvözi a természeti népek várandósság alatt alkalmazott mozdulataival.

A jóga tehát egy olyan békés, nyugodt, kellemes közérzetet teremt a várandósság idején a baba és a mama számára, mely elősegíti a kettejük közötti harmonikus kapcsolat és szoros kötelék kialakulását, és lehetővé teszi a születés előtti meghitt kommunikációt a baba és a mama között.

Várunk szeretettel várandósságod 14. hetétől!

A foglalkozás időpontjai: szerda 11.00-12.30, vasárnap 15.00-16.30 

A foglalkozás ára: 2.000 Ft /alkalom, 12.000 Ft/6+1 alkalom (3 hónapig érvényes), 20.000 Ft/10+2 alkalom (6 hónapig érvényes)

Óráinkra  időpontfoglalás vagy telefonos bejelentkezés szükséges,  legalább 1 órával az óra kezdete előtt!

Tudnivalók az első alkalommal!

AZ ELSŐ ÓRA CSAK 1000 Ft!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kismama Jóga”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük