Kismama Jóga

A gyengéd nyújtások és az energetizáló gyakorlatok miatt a jóga talán a legjobb mozgás e legcsodálatosabb életszakaszban, melyet az is bátran végezhet, aki azelőtt nem jógázott.  A módosított jóga ászanák (gyakorlatok) és a meditáció elősegítik a babavárás természetes megélését és testileg és lelkileg is felkészítenek a szülésre. A jóga energiát ad, segít a stressz kezelésében, javítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást. A  gyakorlással megszűnnek a várandósság idején jelentkező „tünetek”: a hányinger, a fáradtság, az alvászavar, az izomgörcs, a székrekedés, a duzzanat és a lábfájás. A helyes testtartás és a légzőgyakorlatok megszüntetik a növekvő méh miatti légszomjat. A jóga kellemes közérzetet teremt a várandósság idején a baba és a mama számára, mely elősegíti a kettejük közötti harmonikus kapcsolat és szoros kötelék kialakulását.

Leírás

KISMAMAJÓGA

A gyengéd nyújtások és az energetizáló ugyanakkor nem megerőltető gyakorlatok miatt a jóga talán a legjobb mozgás e legcsodálatosabb életszakaszban. Ma már az orvosok is elismerik a jóga jótékony hatását a várandósság időszakában. A gyakorlatok és a meditáció elősegítik a babavárás természetes megélését és testileg és lelkileg is felkészítenek a szülésre.

A jóga energiát ad, segít a stressz kezelésében, javítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást. A jóga rendszeres gyakorlásával megszűnnek a várandósság idején jelentkező „tünetek”: a hányinger, a fáradtság, az alvászavar, az izomgörcs, a székrekedés, a duzzanat és a lábfájás. A helyes testtartás és a légzőgyakorlatok növelik a tüdő légzéskapacitását, ezáltal megszüntetve a légszomjat. A meditáció és a lazítás az érzelmi állapotra is pozitívan hat.

A magzatra is hat a jóga, melynek pozitív hatása később is érvényesül. Orvosi felmérések igazolják, hogy azok a babák, akiknek édesanyjuk a várandósság alatt jógázik, nyugalommal és biztonsággal érkeznek a világra, majd gyorsabb haladást érnek el a szellemi és a mozgásfejlődésben.

A kismamajóga a klasszikus ászanákat adaptálja és ötvözi a természeti népek várandósság alatt alkalmazott mozdulataival.

A jóga tehát egy olyan békés, nyugodt, kellemes közérzetet teremt a várandósság idején a baba és a mama számára, mely elősegíti a kettejük közötti harmonikus kapcsolat és szoros kötelék kialakulását, és lehetővé teszi a születés előtti meghitt kommunikációt a baba és a mama között.

Várunk szeretettel várandósságod 14. hetétől!

A foglalkozás időpontjai: szerda 11.00-12.30, vasárnap 15.00-16.30 

A foglalkozás ára: 2.000 Ft /alkalom, 12.000 Ft/6+1 alkalom (3 hónapig érvényes), 20.000 Ft/10+2 alkalom (6 hónapig érvényes)

Óráinkra  időpontfoglalás vagy telefonos bejelentkezés szükséges,  legalább 1 órával az óra kezdete előtt!

Tudnivalók az első alkalommal!

AZ ELSŐ ÓRA CSAK 1000 Ft!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kismama Jóga” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük