Hyamatrix hialuronsav kezelés

Kategória:

Leírás

*Innovatív hialuronsavas bőrfiatalítás!
Injekció tű mentes HYAMATRIX hyaluronsav kezelés!

hyamatrix

Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.

A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.

Bőrünk hialuronsav tartalma a kor előrrehaladtával természetes módon csökken, illetve az újra termelődése is egy lassabb kört fut be. Táplálkozással, speciális bőrvédelemmel és megfelelő tápanyagokkal szinten tarthatjuk, visszafordíthatjuk ezt a folyamatot.

Az injekció tű mentes mezoterápia egy olyan eljárás, amellyel a mezoterápiás hatóanyagokat fizikai tényezők segítségével juttatjuk be a kiválasztott szövetbe anélkül, hogy megszakítanánk a bőr anatómiai integritását (tű nélküli mezoterápia).

A Hyamatrix hyaluronsavas kezelés képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát a nanótechnológiával előállított hatóanyagokkal, melyek megakadályozzák a hialuronidázt (mely egy enzim, ami természetes módon bontja a hialuronsavat), megkötik a hialuronsavat a bőrben, javítják a bőr szerkezetét, újjáépítik és korrigálják azt, mely által tartósan fenntartják a fiatalság érzését és látványát!

hyamatrix-dhsp-in-skine-rrocessweb.png

A kezelés: javítja a bőr korral járó változásait az arcbőrön, a nyakon, a dekoltázson és a kezeken.

A kezelés jótékony hatásai:
1. Azonnali lifting hatás, serkenti a nyirokkeringést.
2. A ráncok száma csökken.
3. Elkerülhetőek azon mellékhatások, melyek az injekciós mezoterápia esetében előfordulnak.
4. Hidratál, táplál és további pozitív hatással van a bőrre.
5. Kémiai reakciókat stimulál a szövetekben, ezáltal növeli a szükséges nyomelemek keringését. Csökkenti a rozacea intenzitását.
6. Segít a túlzott faggyútermelés csökkentésében és tisztítja a pórusokat.
7. Csökkenti a hiperpigmentáció erősségét.

A kezelések célja: Hidratálás. A turgor és a bőr rugalmasságának növelése, a ráncok csökkentése.

Már egy kezelés is látványos eredményeket ígér ( függ a kortól és a bőr állapotától) , ezért szoktuk ajánlani fontos események előtt. Esküvő, fellépés előtt, hisz ki ne szeretne ragyogni ezeken a jeles napokon. Mélyebb bőrmegújítás érdekében 4-6 alkalmat szoktunk javasolni 2 hetente, hetente.

Kezelések, melyeket kozmetikus végezhet:

1.HYAMATRIX HYALURONPLASZTIKA! manuális hyaluronsavas kezelés- esküvő expressz kezelés alapja

injmentes.jpg

A kezelés célja: Bőrfiatalítás és ránctalanítás, a bőr szöveteinek újjáépítése és hidratálása. Pótolja a lecsökkent hyaluronsav szintet.

A kezelés hatása: Kisimítja a kialakult és kezdődő ráncokat és erőteljes liftinget biztosít. Kedvező hatással van a túlzott faggyútermelésre, tisztítja a pórusokat, hidratál és növeli a bőr rugalmasságát. Beindítja a vérkeringést, üde és egyenletes bőrszínt eredményez.

Kezelt terület: Arc és szemkörnyék, nyak-dekoltázs.

A kezelés során használt termékek: HYAMATRIX CM/Lotion, HYAMATRIX PE/PG peeling, HYAMATRIX DH-SP ampullák, RS korrekciós szérum, HYAMATRIX BG gél, HYAMATRIX RC/AF és HYAMATRIX szemkörnyékápoló gél

A kezelés leírása: A bőr megtisztítása után a bőrtípusnak megfelelő hámlazítás következik. Ezután bevisszük az alacsony molekulás hatóanyagot (hialuronsav és HYMATRIX mátrix peptidek) és megkötjük az az irharétegben.

A kezelés ideje: kb. 45 perc

Ára: 20 000 Ft (arc, nyak, dekoltázs)

2.HYAMATRIX HYALURONPLASZTIKA! +gépi hyaluronsavas kezelés (RF lifting)

injmentes.jpg

A kezelés célja: Bőrfiatalítás és ránctalanítás, a bőr szöveteinek újjáépítése és hidratálása. Pótolja a lecsökkent hyaluronsav szintet.

A kezelés hatása: Csökkenti és feltölti a már kialakult ráncokat, azonnali lifting hatás érezhető. A bőr tartószerkezete újrastrukturálódik, a nyomelemek keringése serken a szövetekben. A bőr friss és hidratált lesz, csökkennek a rozaceás tünetek és a pigmentfoltok.

Kezelt terület: Arc és szemkörnyék, nyak-dekoltázs.

A kezelés során használt termékek: HYAMATRIX CM/Lotion, Hyamatrix PE/PG peeling, HYAMATRIX DH-SP ampullák, RS korrekciós szérum, HYAMATRIX BG gél, HYAMATRIX RC/AF és HYAMATRIX szemkörnyék ápoló gél

A kezelés leírása: A bőr megtisztítása után a bőrtípusnak megfelelő hámlazítás következik. Ezután bevisszük az alacsony molekulás hatóanyagot (hyaluronsav és HYMATRIX mátrix peptidek) és megkötjük az az irharétegben. A kötőszöveteket gépi stimulációval kiegészített további hyluronsavas kezeléssel, majd a kezelés befejezéseként szem-arc-nyak-dekoltázs ápolóval kenjük be a bőrt.

A kezelés ideje: kb. 40-45 perc

Ára: 25  000Ft  (arc. nyak, dekoltázs)

3.HYAMATRIX REGENERÁLÓ hyaluronsavas kezelés ULTRAHANGGAL

ujmaszk-ikon.jpg

Kezelés célja: Ránctalanítás, a bőr struktúrájának javítása és extra hidratálása pár lépésben.

Kezelés hatása: Hatásosan, mélyen hidratál. Kisimítja az apróbb ráncokat és visszaállítja a bőr tónusát. Kedvezően hat a szöveti regenerációra, fokozza a kollagén és hyaluronsav szintézist.

Kezelt terület: Arc, nyak, dekoltázs

Kezelés során használt termékek: HYAMATRIX CM/Lotion, HYAMATRIX PE/PG peeling, HYAMATRIX RS korrekciós szérum, HYAMATRIX BG gél, HYAMATRIX RC/AF

Kezelés leírása: A bőr megtisztítása és a kíméletes hámlazítás után visszük fel a szérumot. A speciális hatóanyag-tartalmú gél ultrahanggal történő bőrbe juttatása során a bőr mély rétegei hidratálódnak és ezzel együtt javul a szövetek struktúrája. A kezelést, megújulást elősegítő ápoló készítménnyel zárjuk.

Kezelés ideje: kb. 25-30 perc

Ára: 11 500Ft 

4.HYAMATRIX® SZEMKÖRNYÉK ápoló kezelés

 11eye.jpg

Kezelés célja: A szemkörnyék különleges kezelést igénylő bőrének ápolása, táplálása, feszesítése.

Kezelés hatása: Hidratál, feszesít, kisimítja a szemkörnyék ráncait, azonnali lifting hatással bír. Javítja a bőr mikrocirkulációját, csökkenti a szem alatti karikákat és az esetleges ödémát.

Kezelt terület:Szemkörnyék

Kezelés során felhasznált termékek: HYAMATRIX® CM és Lotion tisztítók, HYAMATRIX® RS korrekciós szérum, HYAMATRIX® AM kaméleon maszk, HYAMATRIX® szemkörnyék ápoló gél

Kezelés leírása: A tisztítást követően visszük fel a szérumot, majd a Kaméleon maszkot. Eltávolítása után a kezelés befejező lépésenként a krémgél felvitele történik

Kezelés ideje: kb. 20-25 perc

 Ára: 6 500Ft

AKCIÓ! Csomag Akció: krém+kezelés mellé ajándék kezelés 33900 Ft helyett 25 500 Ft

5.HYAMATRIX® PHOTO-AGING kezelés

 photoage.jpg

 Kezelés célja: A napfény, a szolárium és az UV fény okozta bőrkárosodás megelőzése, illetve kezelése.

Kezelés hatása: Nyugtatja a gyulladt bőrt, továbbá mélyen, hatékonyan és hosszú távon hidratál. Kisimítja az apró ráncokat, valamint semlegesíti a szabad gyököket.

Kezelt terület: Arc, szemkörnyék, nyak-dekoltázs.

Kezelés során felhasznált termékek: HYAMATRIX® CM tisztító, HYAMATRIX® PE enzimes peeling, HYAMATRIX® BG gél, HYAMATRIX® AF

Kezelés leírása: A bőr megtisztítása és a kíméletes hámlazítás után, a gél ultrahanggal történő bevitele során a bőr hidratálása és nyugtatása történik. Ezt követi a gyulladásgátló és sejtmegújító speciális összetételű ápoló krémgél felvitele.

Kezelés ideje:
kb. 20-25 perc

Ára: 9500Ft 

6.HYAMATRIX® HEXAMATRIX „gépi kezelés”-mimikai ránckezelés

Elektrokozmetikai eljárással és HYAMATRIX® EM Bőrmegújító szemkörnyék maszk alkalmazásával

Kezelés célja: Látványos, azonnali eredmény elérése: fiatalosabb, frissebb bőrkép biztosítása a kezelést követően azonnal, hosszabb távon pedig revitalizáló anti-aging hatás biztosítása.

Kezelés hatása: Ellazítja az arc mimikai izmait, kisimítja a ráncokat, nyugtatja a bőrt,eltünteti a szemkörnyéki területen a stressz, fáradtság jeleit, sugárzó, friss, fiatalabb bőrképet eredményez

Kezelt terület: Arc, szemkörnyék, nyak-dekoltázs.

Kezelés során felhasznált termékek: HYAMATRIX® CM Arctisztító tej hyaluronsavval, HYAMATRIX® Sminkeltávolító lotion, HYAMATRIX® PE Bioaktív enzimes peeling, HYAMATRIX®HPC pro szérum Hexapeptid 8-cal ampulla, HYAMATRIX® EGF pro aktiváló gél, HYAMATRIX® EM Bőrmegújító szemkörnyék maszk, HYAMATRIX® RC pro Revitalizáló krém és HYAMATRIX® Intenzív szemkörnyékápoló gél.

Kezelés leírása: A bőr megtisztítása és a kíméletes hámlazítás után következik a hatóanyagbevitel az ampulla, majd a gél segítségével. A szemkörnyék ápolására a speciális biopolimer alapú szempad szolgál, melynek hatóideje alatt a további kezelt területeken elvégzi a szakember az elektrokozmetikai kezelést. A kezelés lezárása a speciális összetételű regeneráló ápoló krémekkel történik

Kezelés ideje:
kb. 40-45 perc

Ára: 15 000 Ft (ultrahanggal)

AKCIÓ! Ára: 20  000 Ft (rádiófrekvenciával) AKCIÓ márciusban 15 000 Ft

Kozmetikus: Horváth Barbara hyamatrix hyaluronsavas kezelés szakértő 0620/975-9507

Esküvő Expressz kozmetikai kezelés

esküvő kozmetika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hyamatrix hialuronsav kezelés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük