Kleanthous termékek

A KLEANTHOUS kezelések alapja: ultrahang és cell supporting molekula. A bőr regenerációja és hosszú távú hatás ráncok és más, korral járó bőrelváltozások ellen.

Kleanthous_termekekKutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. A DNS dekódolva van, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. A kutatások kimutatták, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét.

Melyek ezek a „bőrépítő” molekulák?

Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta. A c.s.m. molekulát a bőrbe juttató injekciós kúra rendkívüli eredményei arra sarkallták őt, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználás lehetővé tételére is. Ehhez egy segédeszközre volt szüksége, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig.

Cell Supporting Molekulák (c.s.m.) A c.s.m. molekulák, a sejtplazmában megtalálható legkisebb bioaktív molekulák (fehérje), melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják. Minden bőrtípusra hat.

A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta ezt a  sejtbiológiai kutatás eredményt, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

A KLEANTHOUS cég alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.)  hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

Tudományos munkánk során sosem tévesztjük szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágyát.

A szépségért nem kell szenvedni!

Hosszútávú lifting-hatás cell supporting molekulákkal (c.s.m.) és sonorezonancia terápiával!

SONOREZONANCIA

Miben más ez, mint a többi ultrahang gép?

Különleges ultrahang fényterápiával, mely mélyen hat és biorezonanciás hatással rendelkezik.

A biorezonancia optimalizálja a bőr energiaháztartását és javítja a hatóanyagok felvételét. Segíti a sejtek anyagcseréjét.

Az 1 MHz-es frekvenciájú ultrahang képes arra, hogy a bőrt egészen a kötőszövetig salaktalanítsa. Ezzel megnyitja az utat a cell supporting molekulák (c.s.m.) számára és az energia-háztartás serkentésével lényegesen hozzájárul a regenerációhoz. Ha helyesen adagoljuk, elősegíti a bőrben levő hatóanyagok hasznosulását.

A spektrumfény stimulálja az anyagcserét és a színeknek megfelelően megnyugtatásra vagy élénkítésre, nyirokelvezetésre vagy a bőrben levő faggyú szabályozására alkalmas.

Hogyan hat a pulzáló ultrahang?KLEANTHOUS ULTRAHANG

  • A szövetek salaktalanítása
  • A vérrel való ellátottság elősegítése
  • A nyirokkeringés aktiválása
  • A fibroblasztok aktiválása
  • A diffúziós folyamatok felgyorsítása
  • A kollagénrostok aktiválása
  • A szövet masszírozása belülről
  • Anyagcsere folyamatok fokozása
  •  Az ATP aktivitás fokozása
  •  A szövetrétegek stimulálása

Ultrahang és cell supporting molekula. A bőr regenerációja és hosszú távú hatás ráncok és más, korral járó bőrelváltozások ellen.

A kezelések eredménye: nő a szövetek vízkészlete, megújulás következik be a hámban és a kötőszövetben is helyreáll az anyagcsere. A hajszálértágulatok enyhülnek, a bőr kisimul, a ráncok csökkennek.

Következésképpen a MATRIX-THERAPY-SONOREZONANCIA a couperose, az ödémás, a heges bőr, a salakanyagokkal teli és megereszkedett bőr, az akné, a cellulit, stb. kezelésére alkalmas.

KEZELÉSEK_BÖVEBBEN