KLEANTHOUS kozmetikai kezelések

A KLEANTHOUS kezelések alapja: ultrahang és cell supporting molekula. A bőr regenerációja és hosszú távú hatás ráncok és más, korral járó bőrelváltozások ellen.

Kleanthous_termekekKutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. A DNS dekódolva van, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. A kutatások kimutatták, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét.

Melyek ezek a „bőrépítő” molekulák?

Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta. A c.s.m. molekulát a bőrbe juttató injekciós kúra rendkívüli eredményei arra sarkallták őt, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználás lehetővé tételére is. Ehhez egy segédeszközre volt szüksége, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig.

Cell Supporting Molekulák (c.s.m.) A c.s.m. molekulák, a sejtplazmában megtalálható legkisebb bioaktív molekulák (fehérje), melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják. Minden bőrtípusra hat.

A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta ezt a  sejtbiológiai kutatás eredményt, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

A KLEANTHOUS cég alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.)  hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

Tudományos munkánk során sosem tévesztjük szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágyát.

A szépségért nem kell szenvedni!

Hosszútávú lifting-hatás cell supporting molekulákkal (c.s.m.) és sonorezonancia terápiával!

KLEANTHOUS KEZELÉSEK

 

hidratálás_kleanthos

.
Hidratálás_gomb2

A 24/7 termékcsalád cell supporting
molekulákkal, peptidekkel aktívan
támogatja a bőr működését. Így az újra
fel tudja építeni saját védőrendszerét,
biológiailag megfiatalodik.

kezelésről_kicsi

érzékeny_kleanthos

.
érzékeny_gomb

A sejtfalak és a hajszálerek megerősítése,
a kipirosodás visszaszorítása, a sejt
közötti állomány gyengéd salaktalanítsa.
Sejt szinten ható védelem, a gyulladás
visszaszorítása, megakadályozása.

kezelésről_kicsi

ránc_kleanthos
.
ránctalanítás_gomb

Sejtjeink, valamint a bőrünkben található
kollagén a szabad gyökök állandó támadásainak
van kitéve. A kezelés az antioxidánsokkal és
fitohormonokkal, peptidekkel támogatja a bőr
regenerációs képességét is.

kezelésről_kicsi