Fogyasztó masszázs

A bambuszvirág® rendszer masszázsa

A Miaomei® masszázs, amitől biztosan megváltozunk…

Egy keleti módszer mi másból indulna ki, mint a harmóniából?

Nem csupán fogyást, salaktalanítást ígér, hanem a szervezet egyensúlyának, helyes működésének megteremtését. A masszázs elsősorban egészségmegőrző, fiatalító hatású.

A masszázs alatt a tested árulkodni fog a gyenge – érzékeny pontjaidról. Bizonyára lesznek fájdalmasak is közöttük. Ott, ahol többlet vagy dugulás van visszajeleznek a pontok, mert ezek a meggyengült védelmi rendszer üzenetei a számunkra. Ennek ellenére már hazafelé olyan érzésed támad, mintha súlyos kövek estek volna le a rólad, a tested könnyűvé vált, mintha a föld felett lebegnél. Mindig eszedbe fog jutni ez az érzés, ha felugrik a vérnyomásod, meghúzódik a derekad, fáj a nyakad …stb.

Akkor már tudni fogod,

  •  a fájdalom, bőrpír, sötét májfolt, dudor, meleg, a fejfájás, a feszültség a TÖBBLET jelei
  •  a fehér folt, a kezek és a lábak hidegsége, a gyengeség, a hidegrázás, a lelassulás, a romló memória, az étvágytalanság, az alacsony vérnyomás, kevés gyomorsav, mind a HIÁNY jelei.

Ha gyengének, energia hiányosnak érzed magad, már tudod a megoldást… Elég 1 óra, és a hozzáértő kezek „rendbe teszik” a megbomlott energia egyensúlyod.

A miaomei® masszázs tíz alkalmat jelent, kúraszerűen, hogy megfelelően beinduljon a folyamat a testben (harmónia visszaállítása). A kezelést érdemes Spa méregtelenítéssel kezdeni, amit a későbbi masszázs is tovább lendít majd. Az egyensúly helyreállítása már ebben a szakaszban megindul. Az intenzív rendszeres masszázsok után érdemes a fenntartóra is eljárni. Egy-egy órát tölt a vendég a masszőr keze alatt, és a speciális pontok nyomkodása vezet a test átalakulásához és a fogyáshoz. A nyomkodás nem simogatás, ott érezzük erősebbnek, ahol gond van az egyensúlyunkkal. Nem jelent elviselhetetlen fájdalmat, de másnap akár izomlázat is észlelhetünk, mintha edzésen vettünk volna részt. A fenntartó időszakban már szinte hiányzik a két alkalom között. Minden alkalommal átélhetjük a csodát, amelyet a sok ezer éves hagyomány biztosít a számunkra.

A kúra „mellékhatása”  az általános jó közérzet, a kellemesebb lelkiállapot, a másik pedig, hogy kiüríti a szervezetből a salakanyagokat, és energiával tölt fel.

Mire jó még a Bambusz rendszer masszázsa?

Emésztési problémák, stressz, fejfájás, vérnyomás – ingadozás, ízületi gyulladások, gerincproblémák, egyszóval minden bajunkat segíti könnyebbé tenni, később pedig hozzájárulhat a betegségek megszűnéséhez is, hisz ha visszaáll az egyensúly, helyrebillen az egészség is.

A masszázs ruhában történik. Kérlek kényelmes ruhát, lehetőleg hosszú nadrágot és pólót hozz magaddal a kezelésre.

Szolgáltatások árai:


SPA kezelés ára: 1.500 Ft
Masszázs – Fenntartó vagy Önálló formában: 5000 Ft

Várunk szeretettel Mindenkit!

Györgyi és Barbara

Bejelentkezés:0620/975-9507