Csigakezelés

Az éti csiga által kiválasztott hatóanyagokból készült regeneráló kivonattal történő arckezelés hatékony az anti-age, az akne, a halványítás, a hegek és az érzékeny bőr kezelésében.
A Selvert Thermal L’Esprit Dermatologique család újdonsága csiga protein kivonatot tartalmaz, a szépségipar legújabb felfedezését, amely fontos alkotóelemekkel együttesen fejtik ki különleges hatásukat a bőrre. Regenerálják és megújítják a bőrszöveteket, valamint baktériumölő szerként (bactericide) és hámlasztóként is közreműködnek.
A sorozat két protein tartalmú termékből áll, egy regeneráló szérumból professzionális használatra és egy regeneráló krémzseléből otthoni kezelésre.
A csiga protein kivonat számos jótékony hatásának köszönhetően a legkülönbözőbb bőrproblémák kezelése vált lehetővé.Lenyűgöző eredmények érhetők el az anti-age, az akne, a halványítás, a hegek és az érzékeny bőr kezelésében.
Cél:
  • Regenerálni és stimulálni a sejtosztódást
  • Védelmet nyújtani a különböző baktériumok ellen
  • A bőrfelszíni elhalt sejtrétegek eltávolítása és lehámlasztása
  • Fenntartani a bőr optimális nedvesség tartalmának egyensúlyát

A csigaprotein azonnal kiküszöböli az irritációt, gyorsítja a gyógyulási folyamatot, használatával a regeneráló folyamatok sokkal hatékonyabbá válnak.
A Pettyes éticsiga – egy hatóanyag tartalmú váladéknak köszönhetően képes regenerálni a bőr környezet okozta károsodásait. Több mint két évtizede vált ismertté, hogy ez a kifinomult természetes kivonat számos anyagban gazdag. Egy biotechnológiai eljárás során ezeket az anyagokat olyan optimális koncentrációban sikerült kivonni, hogy lehetővé vált kozmetikai felhasználásuk.

Számos tanulmány és bőrgyógyászati alkalmazása mutatja a kivonat jótékony hatását a bőrre. A csiga protein kivonat fokozza a bőr természetes regeneráló mechanizmusát. Biológiailag aktív anyagainak segítségével táplálja a bőrt és stimulálja azokat a folyamatokat (kötőszöveti anyagok termelése, a bőr nedvességmegőrző képessége, stb.) amelyek a bőr sejtjeinek működését és életben maradását támogatják. A csigaprotein azonnal kiküszöböli az irritációt, gyorsítja a gyógyulási folyamatot, használatával a regeneráló folyamatok sokkal hatékonyabbá válnak.

A termékek felhasználása széleskörű, gyógyszertisztaságú hatóanyagainak magas minősége lehetővé teszi speciális alkalmazásukat:

  • bőrmegújító és gyógyító kezelésekhez,
  • ránctalanításra,
  • halványításra,
  • aknéra,
  • hegekre,
  • a bőr különböző sérüléseire és az érzékeny bőrre.

A kezelés „titka” a professzionális használatú ampullák, az Aktív Regeneráló Csiga Protein kivonat, egy lágy, bársonyosan selymes textúrájú, csiga proteinben gazdag professzionális termék. Otthoni használatra ajánljuk az Aktív Regeneráló Csiga Protein Krémzselét kiemelkedő regeneráló hatással.

Időtartam: 90-100 perc

Kezelés ára: 15 000 Ft

Bejelentkezés:06 20/975-9507