Folyékony Collamin- A bőr, kötőszövet és a csontok építőanyaga

Bőrfeszesítő, csontépítő folyadék kollagénnal és B6 vitaminnal

Különlegessége:

A világ első és egyetlen olyan bőrfeszesítő folyadékja, amely

  • radikálisan javítja  a narancsbőr (cellulit) állapotát,
  • lassítja a bőr öregedését,
  • feszesíti a bőrt a teljes testfelületen,
  • hatására gyorsabban és egészségesebben nő a haj és a köröm,
  • használatával megelőzhető a csontritkulás.

Hogyan hat:
A kész aminosav koktél azonnal a vérbe jut, onnan pedig arra területre, ahol a legrosszabb a kollagén-szintézis (arcbőr, cellulit, csontok). Gyors felszívódásával tökéletes „tápláléka” a tökéletes kollagén-szintézisnek.
Az eredmény 1 hónap használat után látható.

Ajánlott:
mindazoknak, akiknek kialakulóban van a narancsbőre, gyenge a kötőszövete. Fiatalabb korban 1-2 hónapos kúra, idősebb korban akár a folyamatos alkalmazása is javasolt. Csonttöréseknél a gyógyulás meggyorsítása végett.

Íz:  Vadcseresznye

Ajánlott napi adag: 20-30 ml (reggel 10-15 ml, este 10-15 ml)

Kiszerelése: 1000 ml/műanyag flakonban

Összetevők: Asparaginsaure acid, Threonin,Serin, Glutaminsaure acid, Prolin, Glycin, Alanin, Valin, Hydrosylysin, Menthionin, Isoleucin, Leucin, Tyrosin, Phenylalanin, Histidin, Lysin,  Arginin, Hydrosiprolin

Fogyasztói és szakmai vélemények a FOLYÉKONY COLLAMIN-ról:

Többen jelezték,hogy:

  • megszüntette a térd és váll izületi panaszokat    (már 3 hónap után),
  • a fiataloknál látványosan javítja a cellulitos tüneteket,
  • műtétek után a beteggyógyulása gyorsabbá válik –ezt több balesetet szenvedő vendég is megerősítette, igazolja,
  • csonttörések után, nagyobb dózisban fogyasztott collamin, meggyorsította a csontok regenerálódását.

Amikor már kialakult  a csontritkulás:
Egyik kozmetikus újságolta boldogan, hogy édesanyjának már kialakult csontritkulása volt. Mikor diagnosztizálták, a mama dupla dózisban 2 x 20 ml folyékony Collamint kezdett el fogyasztani. Három hónap múlva kontrollon volt, és egyértelműen javult az állapota az orvosi leletek szerint is. Csak a Collamint itta!

A kivételesen egyedi termék tiszta hidrolizált aminosav, nem válthat ki semmilyen allergiás reakciót. Fogyasztása alatt valóban gyorsan felszívódva a vérbe jut és ott hat, ahol a legnagyobb a hiány, ahol a szervezetnek a legnagyobb szüksége van rá.  Lehet ez a kötőszövet (bőr), a csontok vagy az ízület.

Ez az egyértelmű magyarázata a széleskörű és egyértelmű pozitív eredményeknek.

Még több vélemény:

S.-né Margit, 54 éves:

Sokat enyhített a klimaxos tünetein,jobban alszik,csökkent az izzadékonysága. Töredezésre hajlamos körmei erősödtek. Orcáján labilisak a hajszálerek,melyek 2 üveg elfogyasztása után jelentősen nyugodtabb összképet keltenek.

D. Judit, 52 éves:

Problémás testrésze  a belső comb és belső kar,ezeket látványosan kontúrosabbá tette. Amióta feszesebbé tette ezeket a területeket,a kézi vákuumot is jobban bírja. Évek óta cukor beteg,ezért kiemelt figyelmet érdemlek az erei,tehát az ő esetében abszolút igaz,h nem csak a szépségápolás szempont ajánlott a szedése,hanem egészségének megőrzéséért is.

P.-Éva, 53 éves:

A legexkluzívabb kozmetikumok rendszeres használata mellett és szemhéj plasztika után sem volt elégedett a tükörben visszaköszönő arc láttán…Tehát külsőleg mindent megtett otthon,mi pedig a kabin kezelések során,csak a Collamin hiányzott a palettáról!

Egy éve rendszeresen vásárolja a terméket, mert az a tapasztalata,hogy bőr még üdébb,kötőszövete rugalmasabb lett. És nem foglalkoztatja újabb plasztika!

T-né Erzsébet, 58 éves:

30 évvel ezelőtt az iker terhessége közben súlyos komplikációk miatt vért kapott. Pár éve kézfején és karján mandula nagyságú piros foltok jelenetek meg. Hosszas vizsgálat sorozatok után kiderült,hogy valószínű az anno kapott vértől jöttek a kiütések.

Valójában először a narancsbőre miatt ajánlottam neki,és pár hét után vette észre,hogy pozitív mellékhatásként szemmel láthatóan halványodtak foltok, azok a foltok, amikre még a sem tudott hatékony megoldást találni…

Ö.-né Klára, 65 éves:

Vékony hámú, gyenge kötőszövetű vendég,állandó hajas fejbőr és hajhullási problémákkal. Csontritkulás prevenciója végett ajánlottam neki, és mivel az előbb említett problémák kéz a kézben járnak,természetesen ezek is javultak,szemmel láthatóan annyira,hogy  valaha gyenge minőségű hajából unokája esküvőjén mutatós kontyot fésülhetett neki fodrásza!

L.-né Tünde, 47 éves:

10-15 kg súlyfelesleg mellett, kötött a kötőszövet,kivéve a belső combján. Orcáján enyhébb időben hideg allergia jelentkezik,mely nehezen nyugszik meg. Kezdetlegesen jelentkeznek nála klimax tünetei. Ezeket a problémákat összevetve ajánlottam neki a folyékony Collamint. Leglátványosabban az arcán lévő piros foltok hiánya tűnt fel neki…Ezért már hűvösebb időben is tud a szabadban sportolni,így a egyre kevesebbet mutat a mérleg!

F. Anita, 31 éves:

Sportos életmódja ellenére kislánya születése után,a meglazult pocija zavarta. Ultrahangos bérlete mellett vásárolta ezt a terméket, és nagyon elégedett törzsvendégem lett. 7 hónapig tartó szoptatás alatt haja nagyon kihullott. Több szépség vitamint is kipróbált már erre a problémára,de egyikkel sem ért el olyan sikert mint a Collaminnal.

M. Kata, 49 éves:

Másfél éve autóbalesetet szenvedett,két komoly műtétet kellett elvégezni a hasán. Előtte kifogástalan alakja volt,csekély kötőszöveti gyengüléssel. A hosszadalmas felépülés alatt nem tornázhatott,és a sok fekvést alakja is bánta. Amikor orvosai engedélyezték a mozgást, szorgalmasan nekilátott. Regenerálódásának rásegítéseként mutattam meg neki a Collamint, amiért azóta is hálás, mert a vitalitása visszaszerzése mellett a – test és lelki – hegei is szépülnek!

B-né Anikó, 39 éves:

4 gyermeke után olyan dolgokra panaszkodott a testével kapcsolatban, amelyek számomra arra utaltak,h valószínű ásványi anyag és vitamin egyensúlya felborult,ami társult még a pajzsmirigy alulműködéssel is. Szervezetének támogatása végett ajánlottam neki a Collamint, amit először kúraszerűen fogyasztott,majd személyes tapasztalat során érezte,h rendszeresen szüksége van rá,hogy energiája legyen népes családjához!

M. Beáta, 27 éves:

Gyógyszerészként sokat áll,ez sajnos genetikai adottságai miatt lábai erezetén is meglátszik. Szakmájából adódóan teljes mértékben tisztában van az ilyen jellegű problémák orvoslásával,ezért először félve ajánlottam neki kozmetikusként a mi csoda termékünket. Nehezen sikerült meggyőznöm a vásárlásról, de a 2 hónapos kúra után tapasztalt változással nagyon elégedett volt,és azóta más termékeinket is nagyobb bizalommal próbálja ki.