IMAGE SKINCARE  CSOMAG KARÁCSONYRA! 

Élmény és luxus sorban állás nélkül!

Ezekben a gyönyörű ajándékcsomagokban a legkedveltebb Image Skincare termékeket találod meg, így egyetlen rendeléssel most KEDVEZMÉNYESEN lehet a tiéd az őszi-téli bőrápolási rendszered minden alapdarabja. Lepd meg vele magad vagy szeretteidet! Most még mini konzultáció is jár mellé!

Ajándékozz szépséget!

Lassan 6 éve használom az IMAGE termékeit a kozmetikámban és otthon is. Ennyi idő alatt már igazán sokféle márka megfordult a kezem között.

Ha ’ég a ház’, vagyis a bőröm kipattogzik, nagyon hámlik, vagy egyszerűen fáradt, mindig pontosan tudom, melyik krémkombinációt használjam. A hatásos termék és a megfelelő szakértelem mindig nyer! Most igen kedvező áron szerezheted be a legkeresettebb termékeket ezekben a csodás ajándékcsomagokban.

Az Image Skincare idei csomagakciójában a legnépszerűbb termékeinket találod. Ez egy komplett csomag, ami a reggeli és esti bőrápolási rutint és a bestseller termékeket tartalmazza, plusz most mini szakértői konzultáció is jár hozzá.

A termékek egymás hatását erősítik, az eddigi vélemények alapján két hét alatt mindenkinek változott a bőre pozitív irányban. Ráadásként egy gyönyörű koktél táska és a mini konzultáció is a Tiéd!

 

Válaszd ki, a legkedveltebb termékek közül melyikre van szükséged:

Minden csomag mellé kapsz tőlem egy mini konzultációt és kezelésre felhasználható kedvezménykupont is.

Hát nem csodás ajándék? 

És még sorban állnod sem kell érte:

csak válasz egy csomagot és vedd át tőlem!

Nézd meg, melyik kategória érdekel!

Ez a neked való, ha:

 • megjelentek nálad az apró ráncok
 • száraz a bőröd
 • húzódik is néha
 • szemkörnyéki ráncaid vannak

Ez a neked való, ha:

 • száraz a bőröd
 • érzékeny is több mindenre
 • rosace is megjelent nálad
 • fakó, fáradt a bőröd
 • szeretnél szemápolót is

Ez a neked való, ha:

 • apró ráncok láthatóak az arcodon
 • zsírosodik a bőröd
 • valamennyire mindig száraz is a bőröd
 • fakó, fáradt a bőröd

Nézd meg mit tartalmaznak a csomagok:

IMAGE SKINCARE ANTI-AGING

csomag tartalam:

IMAGE The MAX őssejtes Facial Cleanser 177ml       IMAGE Ageless Total  Pure Hyaluronic Filler 30ml IMAGE Vital C Hydrating Repair Creme 59ml           IMAGE iluma mini szérum                                                  IMAGE mini feszesítő maszk

Ára: 47 600 Ft

+exkluzív táska, -10 % kezelés kupon

IMAGE SKINCARE HIDRATÁLÁS-RAGYOGÁS

csomag tartalma:

IMAGE Vital C Hydrating lemosó 177ml                  IMAGE Vital C Hydrating Anti-Ageing Szérum 50ml IMAGE Vital C szemápoló krém  15ml

ára: 40 000 Ft

+exkluzív táska, -10 % kezelés voucher

IMAGE SKINCARE- SZÉPÍTŐ ALVÁS

csomag tartalma:

IMAGE The Max őssejtes lemosó 177ml                       IMAGE Vital C anti-aging hidratáló szérum 15ml  IMAGE Vital C anti-aging pakolás 50 ml                    IMAGE hidratáló lapmaszk, anti-aging lapmaszk

selyem alvó maszk

Ára 34 500 Ft

+ exkluzív táska, -10 % kezelés voucher

IMAGE SKINCARE-Balance csomag

csomag tartalma: IMAGE Ormedic Balancing Facial Cleanser  50ml IMAGE Lightening Serum 30ml IMAGE Prevention+ Daily Matte Moisturiser SPF 32 91 ml + mini exkluzív doboz Ára: 40000 Ft

IMAGE SKINCARE-Hidratáló csomag

csomag tartalma:

IMAGE Vital c lemosó lemosó 177ml                        IMAGE Vital C anti-aging hidratáló szérum 50ml  IMAGE Prevention reggeli krém SPF50 91 ml                   

+ exkluzív doboz, -10 % kezelés voucher

ára:49 000 Ft

IMAGE SKINCARE-Anti-aging csomag

 

csomag tartalma:

IMAGE The Max Facial Cleanser  117ml              IMAGE Agless Anti-aging Serum 50ml                   IMAGE Prevention+ Daily  Moisturiser őssejtes hidratáló SPF 50 91 ml + mini exkluzív doboz

Ára: 49000 Ft

Szakértőként segítek neked

Szeretnél segítséget a választásodhoz? Nem tudod pontosan melyik lenne jó a bőrödnek? Nyugodtan kérdezz! 6 éve dolgozok az Image Skincare termékekkel nap, mint nap.

Horváth Barbara

szépségterapeuta, Image Skincare peeling szakember

10 + 9 =

Akik már használják

Először csak az utazó kitett mertem kipróbálni, de két hét alatt annyit javult a gyulladásom az arcomon, hogy mára IMAGE fanatikus lettem. Leginkább az Iluma és Vital C sorozatot szeretem, de néha kacérkodok egy-egy savas termékkel is.
H. Katalin

Nagyon zavart, hogy nap végére felfénylett az arcom, de közben voltak területek, ahol mindig száraz volt. Nem volt egyszerű megtalálni a megfelelő termékeket, de sok próba után végre megfelelően szinten tudom tartani a bőröm.
V. Csilla

Válaszd ki a karácsonyi csomagod!

Foglald le a csomagod és most mini konzultációt kapsz mellé és plusz kedvezményt az ajánlott kezelésre*

A csomagokat személyesen tudod megvásárolni.

Ezt szeretném:

Adatkezelés

7 + 11 =

* A konzultáció történhet személyesen és online is. Az ajánlott kezelésre 10 % kedvezmény kupon a csomag tartalma. A csomagokat csak személyesen lehet megvásárolni az alábbi címeken.

Átvételi pontok

1162 Rozsos u. 42.

1087 Osztály u. 6-10. B

Elérhetőseg:

+36209759507

Chandra Központ

Raktár