Chandra Központ

Munkatársaink

Rólunk

A Chandra szó egy szanszkrit eredetű elnevezés, jelentése: hold. A hindu vallási filozófiában egy hold-istenségre utal. A védikus asztrológiában a Chandra az elmét és a szellemet, az érzelmeket és az érzékenységet, a lágyságot, a képzeletet, a királynőt és az anyát szimbolizálja. A Karka vagy Rák jegyben kezdi meg uralmát, a Vrishabha vagy Bika jegyben teljesedik ki és a Vrishchika vagy Skorpió jegyben hanyatlik le.

“Amire hangolod magad, azt fogadod magadba. Annak leszel
médiuma, eszköze, tettestársa és megvalósítója. Ez a törvény a láthatatlan
világra is vonatkozik. Jó pillanatainkban angyalok vannak körülöttünk.
Ha nem is látjuk, de érezzük őket.”

(Müller Péter)

Állapotának változásai a női test és lélek változásait jeleníti meg: a növekvő hold és a teli hold termékenységet, emelkedettséget, míg az újhold és a fogyó hold testi ellazulást, spirituális elmélyülést.

A Központ

A Chandra Központ megnyitotta kapuit mindazok előtt, akik a mindennapi élet forgatagából egy olyan sziget békés világába vágynak, mely csupán egy karnyújtásnyira van tőlük, de messzi távolba tartó lelki-szellemi utazást és testi megújulást ad.

“One of my greatest joys is to see people get healthier, to help them exceed their expectations and actualize their goals. All while realizing that exercise is fun”.

Központunkat is azzal a céllal hoztuk létre Budapest csendes, kertvárosi övezetében, hogy aki hozzánk betér, testileg és szellemileg is feltöltődjön, és a hétköznapok terheit a test és lélek együttes, vagy külön-külön történő kezelésével enyhítse olyan technikákat tanulva, amely mindennapi életünk részévé is válhat.

Küldetésünk

Testi és szellemi műhelyként pedig a tudatos életvezetésre vágyó emberek mellett az ezotéria, okkult tudományok érdeklődői is találhatnak itt kedvükre való foglalkozást, előadásokat vagy tanfolyamot, továbbá az alkotóművészi készségek előhívásának és annak fejlesztésének is teret adunk.

“One of my greatest joys is to see people get healthier, to help them exceed their expectations and actualize their goals. All while realizing that exercise is fun”.

Várunk Mindenkit szeretettel!

Vendégeink választása

%

Wellness

%

Ayurvédikus spa

%

Izomterápia

%

Mezoterápia

Válasszd a szépséget!

Csak add meg adataid, visszahívunk.

Jelentkezz most!