Hogyan tudok az a férfi lenni, aki vagyok gátak nélkül?

AURORA férfikör

a tiszta férfiak tere, akik merik vállalni, hogy nem tökéletesek…

Ez a kör, azoknak a férfiaknak szól, akik merik vállalni maguk előtt, hogy nem tökéletesek, nem mindig tudják, hogy mit akarnak, vagy mit várnak tőlük, akik úgy érzik meg tudnák fogalmazni, hogy min szeretnének változtatni, de nincsenek olyan férfiak körülöttük, akik ezt meghallgatják, és visszajelzést adnak, vagy nem találják klasszikus, és új szerepeiket ebben a dinamikusan változó világban. Ha magadra ismersz, és már ezt a részt olvasod, akkor az első üzenetünk számodra, hogy egy lépéssel azok előtt jársz, akik úgy gondolják, hogy minden rendben az életükben.

Ez az a tér, ahol

Kimondod a kimondhatatlant, mert mi is kimondjuk

Ez a tér az, ahol nem vagy egyedül a téged foglalkoztató kimondhatatlannal. Meghallgatunk, és számítunk rád, hogy Te is meg fogsz hallgatni minket. Visszajelzünk Neked, és megköszönjük, ha ez kölcsönös lesz a részedről.

Királyként jössz és királyként mész

 

Királyként sétálsz be, és Királyként fogsz távozni, mert a méltóságodat itt senki nem veszi el tőled. Itt csak több lehetsz, mert nem arra figyelünk, hogy mi a baj veled, hanem arra, hogy miként fogod megválaszolni a saját kérdéseidet.

Amennyit beleteszel, annyit kapsz

Nem csak annyival leszel több, amennyit bele teszel, hanem annyival amennyit mindenki bele tesz, mert itt egymást segítjük.

 

Utazz velünk, hogy tapsztalhass…

Nem fejet tágítunk, hangzatos előadásokat tartunk, és okoskodunk feleslegesen. Az utunk részesévé válhatsz, mert minden tapasztalásunkat, amiből valaha tanultunk, megosztunk Veled

Ami történni fog Veled nálunk, és amivel foglalkozunk:

 

Innen nem távozol üres kézzel, és várni fogunk vissza, mert ez csak a közös utazásunk első állomása. Ha visszajössz, haza fogsz érkezni. Nem váltjuk meg egy nap alatt a világot, de az első alkalommal olyan sarokköveket rakunk le, amelyre bátran lehet építkezni.

  • mit adhatunk Neked mi: egy saját élmény megosztása. Mit üzen neked a mi történetünk.
  • bizalom – önbizalom kérdése: szavazz bizalmat másoknak és hagyd, hogy rátalálj, miként növelheted az önbizalmadat.
  • gátlástalanság egy kicsit másképp: hogyan tudsz gátak nélkül az a férfi lenni, aki valójában vagy. Nem szükséges megváltoznod ahhoz, hogy ki tudj teljesedni. Hogyan tudok az a férfi lenni gátak nélkül aki vagyok?
  • milyen számodra a jó férfi. Tudsz e a saját ideálod lenni?
  • anya-fia kapcsolat: elengedés, elengedve lenni. Mennyire sikerült leválni édesanyádról, és milyen kötéseid vannak még, amik gátolják a férfi minőséged kiteljesedését.
  • motiváció és kreativitás összekapcsolódása. A kreativitásod miként motivál, hogy kiteljesedj. A motivációd, hogyan serkenti a kreatív, alkotó részed kifényesítését.
AURORA FÉRFIKÖR

Vágysz te is a bőségre?

Antonio Rocha

Hiszem azt, hogy a tökéletességünket magunkban kell meglelnünk és mindenkiben ott rejtőzik a maga tökéletessége.

“Ép testben ép lélek.”

Személyiség elemző-fejlesztő, Sakk terapeuta, Gasztro tanácsadó, Funkcionális Erőnléti Edző, TRX Trainer és Stability Workout Instuctor vagyok.

“Ha elindulsz akkor csak is fejlődhetsz.”

A nap folyamán figyelmet kapsz az elejétől a végéig. Ezt nem csak a szervezőktől, és a trénerektől fogod megkapni, hanem az összes résztvevőtől. Egész napos programunk során figyelünk szükségleteidre testi, lelki, élettani síkon. Az étel-ital biztosítva lesz végig, és fenntartjuk a figyelmedet, hogy végig velünk tudj maradni. Aktív és passzív blokkok váltják egymást, hogy egyensúlyban tudj maradni. A nap végén egy hangmeditációval csendesítjük le elménket, és nyugtatjuk meg szellemünket, hogy vissza tudjunk térni a megszokott hétköznapokhoz, egy picit teljesebb férfiként.

A megszokottól eltérően más férfiként mehetsz haza…

következő időpont:

2023. október

helyszín: Budapest, Chandra központ

Téma: Fizikai test és a lélek stabilitásának kapcsolata

Hogyan lehetek képes jobban kapcsolódni?

Gondoltál már arra, ha stabilabb a tested fizikailag, akkor stabilabban állsz bele a férfiasságodba?

időtartam: 13-16 h ig

Bőség befektetés magadba: 20 000 Ft

(az ár tartalmaz egy felmérést, ahol meg tudhatod a fizikai tested stabilitását és mindenki használható, könnyen beépíthető fejlesztő tanácsokat is kap a nap végén

kényelmes ruhába érkezz vagy hozd magaddal, mert aktív és passzív gyakorlatok is lesznek, de ne ijedj meg, mert ezeket akár naponta ismétled, de most kicsit tudatosabban figyelhetsz a testedre, Magadra!

Fordíts Magadon játékosan

Jelentkezés

AURORA Férfikör

4 + 8 =

Információk

Nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot, ha felmerül benned kérdés:

Tanfolyam időtartam: 9-16 h ig

étkezés egész nap biztosított

kényelmes ruhába érkezz vagy hozd magaddal

Kérdés esetén

Horváth Barbara
+3620 975-9507

Cím

1162 Rozsos u. 42.

parkolás ingyenes a ház előtt